14 Eylül 2013 Cumartesi

Süper hızlı USB sabit disklerle, ultra hızlı yedekleme

İki sürücülü-iki bölmeli birim, maksimum performans için RAID 0 veya maksimum yedek depolama için RAID 1 özelliğini de barındırmaktadır.


5 Gbpsye kadar USB arabirim hızı (USB 3.0 ile) ve NovaBACKUP® Business Essentials yedekleme yazılımıyla donatılmış olan DriveStation? Duo 3.0, veritabanınızı veya tüm sunucu sisteminizi hızla yedekleme özelliğine sahiptir.1336404130_basliksiz-4.jpg


DriveStation? Duo USB 3.0, sürücülerin dosya aktarma ve kopyalama performansını arttıran TurboPC ve TurboCopy yazılımları gibi geliştirmeler sunan, ücretsiz olarak verilen Buffalo Tools paketi ile birlikte eksiksiz olarak gelir.


Tak-çalıştır kolaylığında olan cihaz, hemen kullanım için önceden biçimlendirilmiştir. Çıkarılabilir ön panel, gerektiğinde kullanıcıların hızlı ve kolay bir şekilde sürücüleri değiştirebilmesini sağlar. Ayrıca AutoPower işlevi ile sürücüler PC ile birlikte açılır ve kapanır, böylelikle güç tüketimi azaltılır.


DriveStation? Duo USB 3.0, talep eden her kullanıcı için kapasite, yedekleme ve performans sunar. Büyük sunucuları ve multimedya dosyalarını yedeklemek için mükemmel çözümdür.


Buffalo, ev ve küçük iş yerleri için yenilikçi depolama, multimedya ve kablosuz ağ ürünleri üreten global bir üreticidir ve Türkiye dışında, İngiltere, Fransa, Hollanda, Almanya, ABD ve Tayvanda ofisleri bulunmaktadır. Japonyada  1 numaralı çevre birim üreticisi olarak kabul edilmektedir ve 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 ve 2010 yıllarında dünya çapında tüketici NASı pazar lideridir. (In-Stat).


Buffalonun ürün portföyüne, KOBİ?lere kurumsal depolama sağlamak üzere özel olarak tasarlanmış olan TeraStation NAS ürünleri dahildir. LinkStationın NAS ürün çeşitleri, multimedya NASlarını eve getirmektedir. LinkStation Live & Mini; dosyaları, fotoğrafları ve müzikleri depolamanız için basit ve kolay bir şekilde merkezi bir lokasyon yaratmanızı sağlamaktadır. Endüstri lideri AOSS (AirStation One-Touch Secure System) teknolojisine sahip, SMB/SoHo ve ev kullanıcısı için üretilmiş, yüksek performanslı ve kullanımı kolay Nfiniti kablosuz ağ oluşturma ürünleri; kullanıcıların evde veya ofiste tek düğmeye basmak kolaylığında güvenli kablosuz ağlar oluşturmalarına ve bunları yönetmelerine olanak sağlamaktadır.


Buffalonun Intel, Broadcom, Nintendo ve Microsoft gibi şirketlerle oluşturduğu güçlü uluslararası endüstri ittifakları, son teknolojilerin facebook sponsor işletme ve ev için pratik araçlara dönüşmesinde, alanında endüstriye liderlik etmesine olanak sağlamıştır. Detaylı bilgi için lütfen ziyaret ediniz: www.buffalo-technology.com/tr/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder