28 Eylül 2013 Cumartesi

Arama Motoru Optimizasyonu firma daha ödeme ücreti olarak 100 $K için gereken dava, < / titl

Kevin Heisler arama motoru saatine "bir SEO ajansı Internet ilerleme olarak adlandırılan" Washington Devlet tarafından dava ve üzerinden 100.000 $ için müşterilerine scamming ücreti olarak ödemek için gerekli olduğunu yazıyor. Yeni üyelere hizmet sunan ve İadeler scammed istemcilere teslim gerektiren karşı cezalar arasında iadesi içerir. Kendi başarısızlıkları bazıları bu şikayet (doc link) belgede özetlenmiştir. Bunlar aşağıdakileri içerir:


Yani ne yaptım yanlış yapmak? Onlar yalan vaatler yaptı ve servis teklifleri hakkında yalan söyledin. Buna ek olarak, Kevin Heisler notları, onlar müşterilerin kredi kartları izinsiz ücretleri yapılan ve onların durumu daha iyi iş Bureau.Hopefully, iyiliği için binlerce dolar scammed müşterileri ile ilgili yalan, bu şirket dinlenme koyacağız.Tartışma forumu arama motoru izlemek forumlarda devam ediyor.


Bu firmalar bu o toplam olarak sektörümüzün gözünü verebilir gibi. Bu durumlarda bu SEO için endüstri standartlarını destekleyen kişilere itimat vermek gibi. Bence de bir profesyonel SEO sanayi örgüt üyesi olmak a ton-in güvenilirlik bir ajans için ekleyebilirsiniz nasıl daha fazla vurgu koyar.


Bu korkunç bir hikaye yeni bir müşteri ile her diğer toplantı sonuçları. Ve mevcut müşterilerimizin bize e-posta ile alınan yeni ve son iddiaları ileri. Bizi bu iddiaları için yanıt bizim ayak tutar iken, onlar-ebilmek var olmak sataşmak... Bu gruplar/kişiler/kurumlar bildirmek için bir yol var mı acaba?


SEO standartları cevap değildir. seo İlgili standartlar yaygın iş standartları vardır. Yanlış ürün ve hizmetleri temsil etmemektedir. Bu kötü bir SEO uygulamaları - ama kötü iş uygulamaları bir örnek değil.


Google organik anahtar kelime veri "sağlanan değil" - Şimdi GoneI istiyorum yeni bir arama motoru


Sonraki Facebook?Neden Amerikan halkının dürtüsel televizyon religously izliyorsun?


adwords uzmanı
facebook reklam
google adwords reklam
google reklam ajansı
googleda birinci sayfa
googleda birinci sıraya çıkma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder