18 Eylül 2013 Çarşamba

GoogleBot daha az veya daha verimli bir şekilde tarama?

Takıntılı (içinde geeky, güzel bir şekilde) yöneticileri WebmasterWorld at son desenleri ile nasıl farketmediler görüşüyorlar Googlenın örümcek, GoogleBot yapılmış erişen site son zamanlarda.Bir dedi GoogleBot google da reklam normalde olduğundan daha az % 50 kaynıyor. Başkaları onlar sadece farklı, daha az değil, başına taramasını Googlebotun görmeye diyorsun demek. Ayrıca, başka bir kişinin sürünerek neredeyse tamamen Google dur dedim, ama büyük olasılıkla bir başka konu.TEDci açıkladı geçenlerde gördüğü: Haziran ayından bu yana çalıştığım yer değiştirilmiş tarama deseni gösteren, ama gerçekten azaltılmış tarama için değil. Ortalama sayfa daha uzun bir süre içinde spidered ediliyor, ancak tüm desen daha sivri - 7-8 gün döngüsü hakkında üzerinde meydana gelen içerir.Yeni veya farklı GoogleBot gezinme davranışını farkettin mi? Aynı anda birden çok konumdan taramasını Googlebotun rapor ettin onlara sahip yeni sorunları sürünen ve son zamanlarda çok garip davranıyorsun. Unutma, bu tüm ilgili kafein olabilir olabilir, böylece akılda tutmak.WebmasterWorld Forum tartışma.


Biz bir değişiklik yolu Google müşterilerimizin sitelerinin taranması fark ettim. O-ebilmek var olmak daha doğru ve bizim genel sıralaması etkilemedi, ama daha az genellikle.


Kabul Ediyorum. Alışık olduğum gibi kaynıyor görünmüyorlar. Ama son dönemlerde böyle gördüm. Ateş aramak için çok erken.


Rapor: Google yeni reklam Arama Motoru Sıralaması Hosting geçiş yaparken korumak için CookiesTop ipuçları yerine kimliği AdID, izleme görünüyor.


E whoring yasal veya yasadışı mı? Sonuçlar mı?I lüzum bir * hızlı * LOGO (($7)) PayPal


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder