13 Eylül 2013 Cuma

540Th doğum gününde Googles Nicolaus Copernicus Logo

Google bugün ziyaret özel internete reklam vermek bir Google logosunu gördüğünüz, aka Doodle, Nicolaus Copernicusın 540th doğum için. Gezegenlerin Güneş, diğer görünümleri günün aksine etrafında dönüyordu logosu olduğunu. Gördüğünüz gibi Google ad olarak tüm Google Doodles logo kazınmış.Bu desen Nicolaus Copernicusın yazıları göre gezegenlerin gösteren animasyonlu logo. Onlar olmadan gezegenler ve gezegenlerin kendilerini sadece logo resmi:Google Planets Nicolaus CopernicusGoogle Nicolaus Copernicus logo without planetsGoogle Nicolaus Copernicus logo planets onlyNicolaus Copernicus 19 Şubat 1473 Polonyada doğdu ve 24 Mayıs 1543 üzerinde 70 yaşında öldü. Logo o en iyi bilinen bir temsil olduğunu için Heliocentrism. Heliocentrism dünya ve gezegenler hakkında Nicolaus Copernicus güneş System.For ortasına nispeten sabit bir güneşin etrafında döner ve neden Google logo 540 yıl sonra hak hissettim astronomik bir modeldir, onun Vikipedi sayfası bkz.Forum tartışma Google Web arama yardım.


Şey, Copernicus (kim BTW Lehçe oldu!), biz hala evrenin Ptolemaios güneş, gezegenler ve yıldızlar bilemeyiz evrenin merkezi Earth ile model sonra yapılandırılmıştır inanır mısın:)


Google güncellemeleri ve SERP değişiklikler - Eylül 2013Bing haber Bing, Twitter ve Facebook üzerinden en iyi gidişli konular ile yenilendi


benim pocketThe Ideal eş olarak 30?-meli var olmak...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder