25 Eylül 2013 Çarşamba

Banner reklamlar ve resim reklamları Google Görseller

Tüm E-çözümler projektör |





Google Images & Banner Ads Closeup


Bu hafta başlarında, biz Google Google Images banner reklamları gösteren rapor kaydetti. TechCrunch, yeni uygulama ile artık ? bir AdWords reklam Google Görseller ile küçük resim görüntüsünün.


Nasıl bir Guinness Logo buffalo logolar için bir arama NHL Buffalo mal nerede satılıyor hedef reklam görünmektedir yukarıdaki ekran görüntüsünde dikkat edin. Guiness logo olarak kullanılırken ad parçası belli değil.


Google Images & Banner Ads


Gösterilen resim reklamın yanındaki Google için büyük bir adım olsa da, bu çok bazı reklamlar ile test ettik videodan kaldırılır değil. Ama SearchViews Google Görsellerlekeli bir gerçek banner reklam tamamen başka bir şeydir:


Google Image SERPs with banner ad


Görüntülü reklamlar geliyor içinde resim arama bizden geri Mayıs ayında ne kadar Google bu tür sınama geleceğini söyledi hakkında daha fazla bilgi vardır. Artık gelişmekte Techmeme üzerinde bazı tartışmalar vardır.


İle ilgili konular: Kanal: SEM | Google: AdWords | Son Haberler


Yazar hakkında: Danny Sullivan, bir kurucu editörü olan arama motoru Lands. O kim uzay 1996 yılından bu yana kapalı bir yaygın olarak atıf hakkında arama motorları ve arama pazarlama sorunları oluyor. Danny, üçüncü kapı SMX üretir ve arama motoru Land yayınlar medya için baş içerik sorumlusu olarak da hizmet: arama pazarlama Expo konferans serisi. O Daggle adlı kişisel bir blog var (ve orada yaptığı açıklamalar sayfa tutar). O-ebilmek bulunmak üstünde Facebook, Google + ve Twitter @dannysullivan olarak microblogs. Danny Sullivan daha eşya görmek


@sengineland izle





Daha fazla en iyi haberleri


Daha fazla haber özetleri görmek


Daha fazla özellik görün


Daha fazla sütun görmek


Bkz: daha fazla nasıl yapılır


Bu Google için geldiğinde, Microsoftun Ballmer hala eski taktikleri ile eski savaşları mücadele ediyor


4 Yolları anıtsal boyutlardaki bir SEO felaketi önlemek için


MPAA: korsan içeriğe giden aramalar yüzde 82i Google gel.


Eğitim açık bir delil sıralamasında bu Google + sürücü gösterir.


Yeni Logo, kullanıcı Arabirimi, sayfa sıfır bağlantılar, anlık görüntü & Pole pozisyonu cevaplar Bing kazanımlar


Yahoo cevaplar için sosyal ve SEO değeri güncelleştirir.


@sengineland izle


Arama motoru Land SMX, arama pazarlama Expo konferans serisi üretir. SMX olaylar, sadece arama pazarlama başlıyoruz ya da deneyimli bir uzman sizsiniz en kapsamlı eğitim ve ağ çalışmalar - sunun.


İnternet ve dijital pazarlama deposu, ücretsiz bizim web seminerleri, teknik incelemeler ve araştırma raporları ile pazarlama arama hakkında googleda reklam daha fazla bilgi edinin.


Bkz: daha fazla konular


Pazarlama arazi olarak


facebook sponsorlu reklam
google adwords reklam
google adwords uzmanı
google adwords
google kayit
google reklam ajansı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder